Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Всеки ден пред блока виждам една червена 156 и все не мога да и запомня номера.....като се замисл май е мойта.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Мен пък никой, никога, никъде не ме вижда....
      Май трябва да карам по-бавно
      sigpic

Comment

• Ако си с тия цици на очите нема те сбъркам.)))))

Comment

• и мен бе дейба
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Днеска голямо дефиле пред Балкан стар . Сребриста 156 седан , 155 с клубен стикер , моята колиба , и една черна 33-ка която профуча в лявата лента покрай всички
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

• вчера около 16:00 часа сива 156 със силистренски номер и зад нея червена 155 със софийски номер на изхода на Добрич в посока Варна?
              sigpic Alfa Romeo 147, 1.6 T.Spark, 105hp

Comment

• Днес Пачито с новата придобивка го изчаках да мине на ул.Видлич в квартала и му махнах в последния момент, ама незнам дали ме видя. Много добре изглежда колата.
                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                  Днеска голямо дефиле пред Балкан стар . Сребриста 156 седан , 155 с клубен стикер , моята колиба , и една черна 33-ка която профуча в лявата лента покрай всички
                  Първият, който си видял 33-ка, си ти колега. Браво, че си я отразил! За толкова години мен например никой не ме е видял зад волана на 33-ка. А те са на изчезване по принцип. В тоя тема чета, че все някой е видял някъде 156, като че ли, тия коли са някакви екзотики. Почти съм сигурен, че някой от тия, дето виждат "Алфи" , ако видят някоя от Берлините на Звезделин, няма да разберат, че е Алфа.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Не съм сигурен , но същата 33-ка я оглеждах сутринта на кръстовището на Черковна и Владимир Вазов правеше десен завой. Аз минах пред нея и я гледах като не виждал
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Първият, който си видял 33-ка, си ти колега. Браво, че си я отразил! За толкова години мен например никой не ме е видял зад волана на 33-ка. А те са на изчезване по принцип. В тоя тема чета, че все някой е видял някъде 156, като че ли, тия коли са някакви екзотики. Почти съм сигурен, че някой от тия, дето виждат "Алфи" , ако видят някоя от Берлините на Звезделин, няма да разберат, че е Алфа.
                      Една голяма част от 33ките се карат от разни рандом хорица, които ако ги питаш сутрин на гладно какво точно карат, ще се замислят...
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                        Една голяма част от 33ките се карат от разни рандом хорица, които ако ги питаш сутрин на гладно какво точно карат, ще се замислят...
                        По-скоро за собствениците на 156 е вярно това, по мое мнение.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• ......дамммм,за жалост156 е супер масовка....на пътя между Дупница и Благоевград редовно има един човек дет продава компире с една сива 156,някой от форума ли е?

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            Абе в някои сутрини, дори и аз не знам кой съм, накъде съм тръгнал и с какво. Карам на автопилот. Като стигна се опомням. Ма тези сутрини са след някои безподобни вечери.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                              Днес Пачито с новата придобивка го изчаках да мине на ул.Видлич в квартала и му махнах в последния момент, ама незнам дали ме видя. Много добре изглежда колата.
                              Благодаря, но заслугата е на Тонов
                              Търсех си място за паркиране около 2-те халби дет се подвизавам, ама нямаше и реших да врътна в околността да потърся. И понеже се оглеждах насам-натам за място не съм видял кога си ми махнал, но благодарско за жеста
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Абе в някои сутрини, дори и аз не знам кой съм, накъде съм тръгнал и с какво. Карам на автопилот. Като стигна се опомням. Ма тези сутрини са след някои безподобни вечери.
                                Рязбирам те напълно,аз всяка сутрин съм тъй......влацииии.

Comment

Working...
                                X